Opdateret 26.05.2016.

Nu er vi 205 Bifrost medlemmer. 

Bifrost arbejder målrettet på at få bedre vinterbadefaciliteter, et badehus med sauna på Brøndby Havn. Brøndby Kommune er positivt indstillet og har afsat midler til badehusprojektet på budgettet i 2017/2018. Vær med til at støtte Bifrosts badehusprojekt på facebook:
Badehus til Brøndby. https://www.facebook.com/groups/badehustilbroendby/

Mere om Bifrosts projekt badehus og sauna Brøndby Havn under Nyheder. Læs mere her

 

Planlagte aktiviteter og arrangementer for Bifrost medlemmerne, kig under kalender.

Bifrost er med på Brøndby Strands Kulturweekend på Esplanaden fredag, den 3. juni og lørdag den 4. juni. Her vil vi vise tegninger af vores kommende badehus, vinterbadefotos, snakke med folk om vinterbadningens lyksaligheder, og hvad det betyder at være vinterbader. Vi vil anbefale interesserede at fortsætte med at strandbade igennem hele sommer- og sensommerperioden, og at de tilmelder sig som ægte strandvinterbadere, når vi åbner vinterbadesæsonen med betalingsdag søndag, den 18. september ved badehuset Brøndby Strand.

Bifrost havde et fantastisk 15-års jubilæum søndag, den 22. maj på Albatrossen Brøndby Havn med 65 tilmeldte herunder gæster, foredrag af Niels Jørgen Bagge og af Michael B. Jensen. Link: http://folkebladet.dk/2016/05/15-aar-med-kolde-gys/

 

Lidt info om vores vinterbadelaug

En lille flok vinterbadere, med Dan Møller, Greve som oprindelig formand, stiftede den 22. maj 2001 et vinterbadelaug i Strandparken. Dette medførte, at Bifrost i dag kan tilbyde vinterbadning fra stranden med omklædningshuse (livredderhuse) i Brøndby, Vallensbæk og Hundige Strand. Bifrost har en aftale med I/S Strandparken om, at vi kan benytte de 3 livredderhuse til omklædning ca. 9 måneder om året. Det er en vinterbadeklub, og badehusene må ikke åbnes om sommeren, når der er bade-og strandgæster på stranden, da vi ikke må forveksles med livreddere.
Der optages kun vinterbadere over 18 år. Medlemmerne kommer fra store dele af oplandet, og aldersmæssigt tilhører de fleste den modne alder men det er glædeligt, at også yngre medlemmer er begyndt at strømme til. Har du lyst til at være medlem, kan det gøres for et kontingent på 50 kr. om året. Det giver dig adgang til vores omklædningshuse på stranden i  ca. 9 mdr. om året. Der er kodelåse på badehusene. Der er desværre endnu ingen faciliteter som el, varme eller sauna. Bifrost er for seje vinterbade vikinger, strandbadere. Men vi arbejder, helt i overensstemmelse med vedtægternes formålsparagraf, på at tilvejebringe bedre faciliteter. De 3 badehuse på strandene ønskes fortsat bevaret til omklædning for Bifrost strandbaderne.

Skriv en tekst her