Online betaling

Vinterbadelauget Bifrost

Poppel Alle 6
2660 Brøndby Strand
CVR.NR. 34797706
bifrost@vinterbadelauget.dk

I det følgende år er kontingent på 100 kr. for strandbadere. Når badehus-sauna etableres i 2020 forventes kontingentet for saunabrugere at blive max. kr. 500 plus engangsudgift til adgangschip/bånd. Saunabrugere har også adgang til badehusene på stranden.

Betaling af kontingent kan kun ske ved, at medlemmerne modtager et personligt betalingslink via deres email til en betalingsformular. Der kan ikke overføres kontingent til den gamle/tidligere Bifrost foreningskonto i Danske Bank, idet al betaling og administration foregår på Axolex foreningsprogram. Hvis du bliver optaget som nyt medlem, vil du også modtage et link til betaling af kontingent.

Overførsel af kontingent til Bifrosts gamle bankkonto i Danske Bank giver ikke automatisk ret til hverken medlemskab, fornyelse af medlemskab eller refusion.

Betalingslinket bliver sendt til medlemmerne via email fra Vinterbadelauget Bifrost i starten af september med sidste frist for betaling 1. oktober. Kontakt sekretæren/kasserer inden denne dato hvis du ikke mener at have modtaget betalingslink for den nye vinterbadesæson og ønsker at forny medlemskabet. Hvis der ikke er sket henvendelse eller betaling inden 1. oktober går bestyrelsen ud fra, at man ikke ønsker at forny medlemskabet, og medlemmet slettes.

Medlemmerne skal acceptere privatlivspolitik og handelsbetingelser og kan derefter indtaste sine kortoplysninger.

Det bliver automatisk registreret på fakturaen at du har betalt.

Kortoplysninger håndteres sikkert af Scanpay og NETS.

Registrering af betalingen håndteres af Axolex ApS.