Badehus-sauna Brøndby Havn. Byggeriet forventes påbegyndt i løbet af 2018.

Siden 2014 har Vinterbadelauget Bifrost arbejdet for etablering af nye attraktive faciliteter, et badehus-sauna på Sydøen, Brøndby Havn. Brøndby Kommune har været meget positive og velvillige, og har afsat midler til etablering af et badehus-sauna. Kommunen vil stå som bygherre, og vi håber at kunne indvie badehus-sauna i 2019. Faciliteterne skal deles med Brøndby Kommunes institutioner. 

Det er blevet en trend at vinterbade, en fritidsaktivitet i stor udvikling over hele landet. Stort set alle vinterbadesteder med attraktive faciliteter med sauna og wellness i Storkøbenhavn har lukket for tilgang, eller der er ventelister. Et lækkert badested med sauna vil give Brøndby Havn et løft. Vi glæder os til at kunne sidde i saunaen med panoramaudsigt over Køge Bugt, at nyde det skiftende vejrlig, skyer, havet, solnedgangen. Det giver positiv energi, lys-varme-kulde-natur-terapi.

Projektet er fortsat på tegnebrættet, og der vil ske ændringer i forhold til tegningerne nedenfor, muligvis integreres sauna-badehus med Havnens ældre bygning "Havmågen". Nye tegninger vil blive publiceret når de er frigivet af Brøndby Kommune.