BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN

Isfuglen, Brøndby Havnevej 35, Sydøen, 2650 Hvidovre.

Vi håber at kunne indvie nyt badehus-sauna ved sydøen Brøndby Havn i efteråret 2020. Brøndby Kommune, der er bygherre betaler etablerings-omkostninger og drift. Arbejdet blev i gangsat april 2020.

Kontingent for saunabrugerne forventes at blive kr. 500 årligt plus adgangschip/bånd, anslået 110 kr.

De 3 små badehuse på stranden ønskes fortsat bevaret til omklædning for strandbaderne om vinteren også efter etablering af nyt badehus-sauna. Saunabrugere har også adgang til de 3 små badehuse på stranden 9 måneder om året.

Der optages kun medlemmer via ventelisten.
Der optages kun vinterbadere over 18 år med fast bopæl, med egen aktiv e-mailadresse og eget telefonnummer.

Det er nødvendige oplysninger til medlemsliste/ foreningsprogram og et krav i adgangskontrolsystem til kommende badehus-sauna.
Vi er en vinterbadeklub, og der optages ikke medlemmer, der kun bader om sommeren. Man skal være til koldt vand og et dyp i havet inden man går ind i saunaen. Hvis ikke, henvises til offentlig svømmebad-og sauna. Det er den nordiske koldbadstradition foreningen vil fremme.

Kommende vinterbade medlemmer kan blive skrevet på venteliste fra Medlemskab siden. Ingen returret af evt. indbetalt kontingent på forventet medlemskab.

2 kommentarer til “BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN”

    • Kære Leif, Ikke endeligt, vi satser på saunatider alle dage fra kl. 06-21, dog formentlig middagslukket for rengøring. Vi håber snart at blive indkaldt til byggemøde i kommunen. Måske indvielse efterårsferien eller ugen efter. mvh. Ruth

      Svar

Skriv en kommentar