BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN

Isfuglen, Brøndby Havnevej 35, Sydøen, 2650 Hvidovre.

Indvielsen 6. november 2020 blev live streamet. Med de ekstraordinære indskrænkninger med kun 10 personer forsamlet var det desværre ikke muligt at invitere medlemmer og gæster.

Der optages kun medlemmer via ventelisten.
Der optages kun vinterbadere over 18 år med fast bopæl, med egen aktiv e-mailadresse og eget telefonnummer.

Det er nødvendige oplysninger til medlemsliste/ foreningsprogram og et krav i adgangskontrolsystem til kommende badehus-sauna.

Vi er en vinterbadeklub, og der optages ikke medlemmer, der kun bader om sommeren. Man skal være til koldt vand og et dyp i havet inden man går ind i saunaen. Hvis ikke, henvises til offentlig svømmebad-og sauna. Det er den nordiske koldbadstradition foreningen vil fremme.

Kommende vinterbade medlemmer kan blive skrevet på venteliste fra Medlemskab siden. NB. Er midlertidig lukket på grund af overvældende interesse med 400 på ventelisten.
Ingen returret af evt. indbetalt kontingent på forventet medlemskab.

4 kommentarer til “BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN”

 1. Hej Ruth … Håber du har haft et godt nytår … Jeg er medlem men kun strandbader… Jeg vil høre om jeg kan bliver medlem af Isfuglen el når der er plads ?? Mvh Nina Pryter

  Svar
  • Hej Nina. Strandbademedlemmer, der har været Bifrost medlemmer i minimum 2 år, har mulighed for til næste vinterbadesæson at skifte status til saunabruger i Isfuglen, og du blev medlem i starten af 2019. Mvh. Ruth – Bifrost

   Svar
   • Tak for svaret .. Sender du ud til strandbademedlemmerne når tiden kommer til man kan skifte status ?? Mvh Nina Pryter

    Svar
    • Ja vi sender ud til medlemmerne om mulighed for at skifte status, hvis man har været strandbader i min. 2 år. Omvendt kan det tænkes at enkelte saunabrugere ønsker at skifte status til strandbadere. Men først til næste vinterbadesæson efterår 2021.

     Svar

Skriv en kommentar