BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN

Isfuglen, Brøndby Havnevej 35, Sydøen, 2650 Hvidovre.

Der optages kun medlemmer via ventelisten.
Der optages kun vinterbadere over 18 år med fast bopæl, med egen aktiv privat e-mailadresse og eget telefonnummer.

Det er nødvendige oplysninger til medlemsliste/ foreningsprogram og et krav i adgangskontrolsystemet.

Vinterbadelauget Bifrost er en vinterbadeklub, og der optages ikke medlemmer, der kun bader om sommeren. Man skal være til koldt vand og et dyp i havet inden man går ind i saunaen. Det er den nordiske koldbadstradition foreningen vil fremme.

Kommende vinterbade medlemmer kan blive skrevet på venteliste på Medlemskab siden. Ventelisten har i flere omgange været midlertidigt lukket når ventelisten har rundet 500, da det ikke giver mening at fortsætte med at opskrive ventelisten.