BADEHUS-SAUNABRUGERE I BRØNDBY HAVN

Vi håber at kunne indvie nyt badehus-sauna ved Brøndby Havn i efteråret 2020. Brøndby Kommune, der vil stå som bygherre betaler etablerings-omkostninger og drift.

Bifrost skal finansiere inventar m.m. Kontingent for saunabrugerne forventes at blive kr. 500 årligt plus adgangschip, anslået 150 kr.

De 3 små badehuse på stranden ønskes fortsat bevaret til omklædning for strandbaderne om vinteren også efter etablering af nyt badehus-sauna. Som saunabruger har man også adgang til de 3 små badehuse på stranden.

Der optages kun medlemmer via ventelisten. Der optages kun vinterbadere over 18 år med fast bopæl, med egen gyldig e-mailadresse og eget telefonnummer.

Det er nødvendige oplysninger til medlemsliste/ foreningsprogram og et krav i adgangskontrolsystem til kommende badehus-sauna. Vi er en vinterbadeklub, og der optages ikke medlemmer, der kun bader om sommeren.

Kommende medlemmer kan blive skrevet på venteliste fra Medlemskab siden. Ingen returret af evt. indbetalt kontingent på forventet medlemskab.

Skriv en kommentar