BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN

Isfuglen, Brøndby Havnevej 35, Sydøen, 2650 Hvidovre.

Indvielse 6. november 2020 blev live streamet. Med de ekstraordinære indskrænkninger med kun 10 personer forsamlet er det desværre ikke muligt at invitere medlemmer og gæster.

Kontingent for saunabrugerne er p.t. kr. 500 årligt plus adgangschip/bånd, kr. 110 kr.

De 3 små badehuse på stranden ønskes fortsat bevaret til omklædning for strandbaderne om vinteren også efter etablering af nyt badehus-sauna. Saunabrugere har også adgang til de 3 små badehuse på stranden 9 måneder om året.

Der optages kun medlemmer via ventelisten.
Der optages kun vinterbadere over 18 år med fast bopæl, med egen aktiv e-mailadresse og eget telefonnummer.

Det er nødvendige oplysninger til medlemsliste/ foreningsprogram og et krav i adgangskontrolsystem til kommende badehus-sauna.

Vi er en vinterbadeklub, og der optages ikke medlemmer, der kun bader om sommeren. Man skal være til koldt vand og et dyp i havet inden man går ind i saunaen. Hvis ikke, henvises til offentlig svømmebad-og sauna. Det er den nordiske koldbadstradition foreningen vil fremme.

Kommende vinterbade medlemmer kan blive skrevet på venteliste fra Medlemskab siden. NB. Er midlertidig lukket på grund af overvældende interesse med 400 på ventelisten.
Ingen returret af evt. indbetalt kontingent på forventet medlemskab.

4 kommentarer til “BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN”

 1. Kære Bifrost
  Jeg har i foråret skrevet mig på ventelisten. Jeg modtog en mail med en bekræftelse og forstod af denne mail, at der i forbindelse med de nye faciliteter, ville blive optaget nye medlemmer.
  Hvordan ser det ud og er man en af de heldige.
  Jeg glæder mig og håber på medlemskab til indvielsen.
  Jeg har øvet mig siden d.12 marts og min. været i bølgen blå et par gange om ugen.

  De bedste hilsner
  Annette Dinesen

  Svar
  • Kære Annette Dinesen. Der er p.t. 348 på ventelisten. Vi har i denne sæson kun optaget en mindre gruppe, der har stået længst på ventelisten helt tilbage fra 2018. Følgelig er ingen fra 2019 og ingen fra 2020 optaget, og du blev, som du selv skrev, optaget på ventelisten i foråret 2020. Der er desværre meget lange udsigter for medlemskab, og vi kan ikke give nogen tidshorisont. Efter sigende er der over 7.000 i Storkøbenhavn der ønsker optagelse i en vinterbadeklub.
   De bedste hilsner
   Ruth – Bifrost

   Svar
 2. Kære Bifrost – mange gange tillykke med jeres fantastiske badehus, det må være længe ventet og står smukt på Brøndby havn 💙 Da der jo desværre er lange udsigter til at blive en del af fælleskabet, vil jeg høre om selve nedgangen til vandet er til offentlig benyttelse?

  Mvh. Christine

  Svar

Skriv en kommentar