Medlems status, forventet medlemstal 600 ved sæsonstart oktober 2023.

Der er voldsom interesse for vinterbadning og ikke mindst for vores nye badehus-sauna Isfuglen på Brøndby Havn. Der er lang venteliste og dermed flere års ventetid, og vi har i flere omgange været nødt til at lukke ventelisten. Årligt kontingent 500. Kontingentet omfatter adgang til badehus sauna Isfuglen på Brøndby Havn samt brug af Strandparkens … Læs mere

BADEHUS-SAUNA – BRØNDBY HAVN

Isfuglen, Brøndby Havnevej 35, Sydøen, 2650 Hvidovre. Der optages kun medlemmer via ventelisten. Der optages kun vinterbadere over 18 år med fast bopæl, med egen aktiv privat e-mailadresse og eget telefonnummer. Det er nødvendige oplysninger til medlemsliste/ foreningsprogram og et krav i adgangskontrolsystemet. Vinterbadelauget Bifrost er en vinterbadeklub, og der optages ikke medlemmer, der kun … Læs mere