Medlems status 377medlemmer 01.01.2021.

Der er stor interesse for vinterbadning herunder for vores nye badehus-sauna Isfuglen ved Brøndby Havn. Da ventelisten er lang har vi været nødt til midlertidigt at lukke for opskrivning på ventelisten. Hvis du er vinterbader/ helårsbader og er til koldt vand, må du afvente at ventelisten igen bliver åbnet.

Årligt kontingent 500. Kontingentet omfatter adgang til badehus sauna Isfuglen på Brøndby Havn samt brug af Strandparkens livreddertårn på Brøndby Strand 9 måneder om året. Kontingentet på kr. 500 også selv om man kun ønsker at bruge strandbadehuset og ikke ønsker at benytte badehus-sauna Isfuglen. Det er ikke muligt mere at blive optaget kun som strandbader til lavere kontingent.
Beløbet refunderes ikke ved ophør af medlemskab.
Ved tabt/bortkommet ADK armbånd skal medlemmet betale gebyr for genoprettelse.

Strandparken har givet Vinterbadelauget Bifrost adgang til livreddertårnet på Brøndby Strand. ca. 9 mdr. om året. Der er kodelås på huset, ingen el, varme eller sauna, kun læ for vinden. Foreningen har tidligere haft brugsret til strandbadehuset i Vallensbæk og Hundige men dette er ophørt, da disse huse er overgået til de nye foreninger pr. 1.10.2021.

Bifrost er en vinterbadeklub for vinterbadere/helårsbadere. Der optages ikke medlemmer, der ønsker at bruge strandbadehuset til omklædning i sommerperioden. Vi må ikke forveksles med livreddere. Åbent strandbadehus på varme sommerdage vil ifølge Strandparken skabe konflikter med Strandparkens øvrige strandgæster og brugere.

2 kommentarer til “Medlems status 377medlemmer 01.01.2021.”

 1. Hej.
  Har I nogen ide’ om, hvornår ventelisten genåbnes.
  Fruen og jeg vil gerne skrives på listen når den åbnes.
  Vi har helårs badet det sidste år.

  Med venlig hilsen

  Birger Petersen

  Svar
  • Hej Birger, Vi regner med at kunne genåbne ventelisten omkring 1. november. Vi er i fuld gang med at introducere nye medlemmer og vil gerne have dette overstået først. Mvh. Ruth – Bifrost

   Svar

Skriv en kommentar