Medlemstatus 351 medlemmer 1.11.2019.

Der er stor interesse for vinterbadning herunder for vores kommende badehus-sauna ved Brøndby Havn. Men vi kan ikke optage flere nye medlemmer før faciliteterne er bygget. Det samme gælder strandbadere, hvor der i kalenderåret 2018 har været 12.512 medlemsbesøg i de 3 små badehuse på stranden. Der er mulighed for at blive skrevet på venteliste, se fanen medlemskab.

Både strandbadere og kommende saunabrugere har adgang til “vores” 3 små omklædningshuse- /livredderhuse på stranden i ca. 9 mdr. om året. Der er kodelåse på husene, ingen el, varme eller sauna, kun læ for vinden.

Bifrost er en vinterbadeklub. Der optages ikke medlemmer, der kun ønsker at bruge strandbadehusene til omklædning i sommerperioden. Vi må ikke forveksles med livreddere, åbent badehus på varme strand-sommerdage kan ifølge Strandparken skabe konflikter med Strandparkens øvrige brugere. Årligt kontingent strandbadere kr. 100.

Skriv en kommentar