Medlemstatus 358 medlemmer 01.01.2020.


Der er stor interesse for vinterbadning herunder for vores nye badehus-sauna ved Brøndby Havn, og der er desværre lang venteliste, og der bliver kun taget få ind fra ventelisten i år pga. Covid-19. Hvis du er vinterbader/ helårsbader og er til koldt vand, har du mulighed for at blive skrevet på venteliste, se fanen medlemskab. Vi optager ikke medlemmer, der kun bader om sommeren.

Årligt kontingent strandbadere kr. 100 uden saunaadgang men inklusiv brug af strand-badehusene 9 måneder om året.
Årligt kontingent kommende saunabrugere kr. 500 inklusiv brug af strandbadehusene i 9 måneder om året.
For saunabrugere i Brøndby Havn betales et engangsbeløb, gebyr for oprettelse af adgangschip/-bånd, 110 kr. Beløbet refunderes ikke ved ophør af medlemskab.
Ved tabt/bortkommet brik/bånd skal medlemmet betale nyt gebyr for genoprettelse.

Både strandbadere og kommende saunabrugere har adgang til “vores” 3 små omklædningshuse- /livredderhuse på stranden i ca. 9 mdr. om året, Brøndby Strand, Vallensbæk og Hundige. Der er kodelåse på husene, ingen el, varme eller sauna, kun læ for vinden.

Bifrost er en vinterbadeklub for vinterbadere/helårsbadere. Der optages ikke medlemmer, der ønsker at bruge strandbadehusene til omklædning i sommerperioden. Vi må ikke forveksles med livreddere, åbent badehus på varme strand-sommerdage kan ifølge Strandparken skabe konflikter med Strandparkens øvrige brugere.

7 kommentarer til “Medlemstatus 358 medlemmer 01.01.2020.”

 1. kære Bifrost vinterbadere

  Det er fantastisk med det nye bade/sauna hus på Brøndby havn
  Måske har jeg ikke fået læst alt info ordentligt, men jeg vil gerne være sauna bruger i det nye badehus på Brøndby havn og er ikke helt klar over om jeg skal gøre noget specielt i denne forbindelse.

  vh kenneth eriksen

  Svar
  • Hej Kenneth. Du skal ikke gøre noget, du er i gruppen kommende saunabrugere. mvh. Ruth – Bifrost. Senere i sept. vil der blive udsendt opkrævning kontingent.

   Svar
  • Hej Kenneth. Du skal ikke gøre noget, du er i gruppen kommende saunabrugere. mvh. Ruth – Bifrost. Senere i sept. vil der blive udsendt opkrævning kontingent.

   Svar
 2. Hej Ruth
  Jeg skriver til dig da jeg og min veninde gerne vil vinter bade men bare vil bruge stranden .
  Ville det da være muligt at bruge det lille hus til omklædning Da det er langt at gå til p.pladen og klæde om nu hvor det bliver koldere
  Venlig hilsen Jette

  Svar
  • Hej Jette Nykvist. Desværre. Man skal være medlem for at bruge de små livredderhuse på stranden. mvh. Ruth – Bifrost

   Svar
 3. Hej
  Jeg står på vente liste til bifrost sammen med en veninde, er det på nogen måde muligt at få at vide hvilket nummer man har på listen? Vi håber så meget at komme ind i denne sæson.

  Svar
  • Hej Camilla. Vi vil tage medlemmer ind fra ventelisten der blev skrevet op i 2017 og en del af dem der var skrevet op i 2018. Du blev skrevet på venteliste 20.7.2019. Desværre der er ikke mulighed for at du kan blive medlem i denne sæson. Vi har ikke ventelistenumre men kronologisk liste. Mvh. Ruth Swedenborg, sekretær, Bifrost.

   Svar

Skriv en kommentar