Medlem status 377medlemmer 01.01.2021.

Der er stor interesse for vinterbadning herunder for vores nye badehus-sauna Isfuglen ved Brøndby Havn. Da ventelisten er på 400 har vi været nødt til midlertidigt at lukke for opskrivning på ventelisten. Der blev kun taget ganske få ind fra ventelisten i år pga. Covid-19. Hvis du er vinterbader/ helårsbader og er til koldt vand, må du afvente at ventelisten igen bliver åbnet.

Årligt kontingent strandbadere kr. 100 uden saunaadgang men inklusiv brug af strand-badehusene 9 måneder om året.
Årligt kontingent kommende saunabrugere kr. 500 inklusiv brug af strandbadehusene i 9 måneder om året.
For saunabrugere i Brøndby Havn betales et engangsbeløb, gebyr for oprettelse af adgangschip/-bånd, p.t. 110 kr. Beløbet refunderes ikke ved ophør af medlemskab.
Ved tabt/bortkommet brik/bånd skal medlemmet betale nyt gebyr for genoprettelse.

Både strandbadere og kommende saunabrugere har adgang til “vores” 3 små omklædningshuse- /livredderhuse på stranden i ca. 9 mdr. om året, Brøndby Strand, Vallensbæk og Hundige. Der er kodelåse på husene, ingen el, varme eller sauna, kun læ for vinden.

Bifrost er en vinterbadeklub for vinterbadere/helårsbadere. Der optages ikke medlemmer, der ønsker at bruge strandbadehusene til omklædning i sommerperioden. Vi må ikke forveksles med livreddere, åbent badehus på varme strand-sommerdage kan ifølge Strandparken skabe konflikter med Strandparkens øvrige brugere.

6 kommentarer til “Medlem status 377medlemmer 01.01.2021.”

 1. Hi,

  Jeg vl gerne skrives op på venteliste for vinterbader klub i Brøndby Havn.

  Mit navn er Susan Wright Olsson jeg er 55år
  Bo i Brøndby Strand og er båd ejer og medlem af Brøndby Havn. Jeg bliver snart førtidspensionist og vil gerne har lidt fælleskab med andre lokal.

  Svar
  • Kære Susan, Vi har desværre været nødt til at lukke ventelisten midlertidigt, med 400 skrevet på venteliste. Måske når Vallensbæk får badeanstalt i Vallensbæk Havn til næste år, at der kan komme lidt luft i vores venteliste. Mvh. Ruth – Bifrost

   Svar
 2. Jeg kunne godt tænke mig en status på hvor mange af medlemmerne der rent faktisk anvender badehuset.
  Og gerne opgjort i forhold til brug på forskellige tidspunkter af dagen.
  Det kan jo være at hvis man spreder anvendelsen ud på alle tidspunkter af dagen så vil der måske rent faktisk være plads til flere, så man kunne løsne på den stramme venteliste-politik.
  Jeg er klar over at lige nu med de aktuelle restriktioner i forhold til Corona er billedet selvfølgelig lidt specielt.
  Andre steder i Hovedstadsområdet har jeg på fornemmelsen, at man fx arbejder med “time slots”, som kunne være målrettet brugere så eksempelvis pensionister har adgang på de tidspunkter hvor det arbejdende folk ikke vil kunne anvende huset.

  Svar
  • Hej Lene, Tak for indlæg. Badehuset Isfuglen incl. sauna har endnu ikke været i drift, dels pga. manglende endelig ibrugtagningstilladelse dels pga. corona. Det er derfor helt umuligt at vide, hvor mange og hvornår medlemmerne vil anvende huset, det må afvente ibrugtagning. mvh. Ruth – Vinterbadelauget Bifrost

   Svar
 3. Hejsa. Er det muligt at man bare vinterbader fra huset uden nødvendigvis at skulle ind i sauna mv når man nu ikke kan melde sig ind i klubben? Altså, er der omklædnings-ly et sted som alle må benytte? Eller er de nye faciliteter kun for medlemmer?
  Mvh Mia

  Svar
  • Hej Mia, Nej desværre, den nye vinterbadefacilitet Isfuglen er kun for medlemmer med adgangsbånd. Mvh. Ruth

   Svar

Skriv en kommentar