Hus / Sauna

Klubhus-sauna

Siden 2014 har Vinterbadelauget Bifrost arbejdet for etablering af nye attraktive faciliteter, et badehus-sauna ved Brøndby Havn. Brøndby Kommune har været meget positive og velvillige, og har afsat midler til etablering af et badehus-sauna. Faciliteterne skal deles med Brøndby Kommunes institutioner. Kommunen vil stå som bygherre. Badehuset bliver placeret på Sydøen ved Havmågen. Byggeriet forventes igangsat i foråret 2020 med ibrugtagning efteråret 2020.

Det er blevet en trend at vinterbade, en fritidsaktivitet i stor udvikling over hele landet. Stort set alle vinterbadesteder med attraktive faciliteter med sauna og wellness i Storkøbenhavn har lukket for tilgang, eller der er ventelister. Et lækkert badested med sauna giver Brøndby Havn et løft. Vi glæder os til at kunne sidde i saunaen med panoramaudsigt over Køge Bugt, at nyde det skiftende vejrlig, skyer, havet, solnedgangen. Det giver positiv energi, lys-varme-kulde-natur-terapi.

Badehusprojektet er godkendt af styregruppen i kommunen og ligger p.t. til godkendelse af byggetilladelse, ult. sept. Vi håber, at byggeriet påbegyndes forår 2020 og bliver klar til indvielse til vinterbadesæsonen, efteråret 2020. Det bliver en perle.

badehustegninger
placering Brøndby Havn