Badehus / Sauna

Klubhus-sauna Isfuglen i Brøndby Havn, .

Vinterbadelauget Bifrost har fået måske Danmarks flotteste badehus-sauna i Brøndby Havn, nye faciliteter som foreningen har arbejdet for siden 2014. Badehuset, kaldet Isfuglen er placeret på Brøndby Havn, Brøndby Havnevej 35, Sydøen, 2650 Hvidovre.

Hvis du er til varme brusebade, en varm sauna, hvor du kan sidde i dine underhylere og hygge dig med mad og drikke, holder af at sidde med en smøg og øl på opholdsarealerne, ude som inde, ønsker at bruge badehuset som varmestue, ikke rydder op efter dig, så er denne forening IKKE noget for dig.
Hvis man ikke er til vinterbadning og koldt vand, bør man ikke optage plads i foreningen.
Foreningens værdisæt og formål er at fremme interessen for vinterbadning og skabe et samlingspunkt for personer som interesserer sig for vinterbadning.
Vi er en klub, hvor medlemmerne passer på hinanden og faciliteterne.
Det nye lækre badehus-sauna “Isfuglen” giver Brøndby Havn et løft. Vi nyder at sidde i saunaen med panoramaudsigt over Køge Bugt, det kolde gys, skiftende vejrlig, skyerne, havet, solnedgangen. Det giver positiv energi, lys-varme-kulde-natur-terapi. Det styrker kroppen og immunforsvaret at vinterbade. Det er den nordiske koldtvands- og saunakultur foreningen ønsker at fremme. Et koldt dyp i havet og bagefter i saunaen. Man skal i vandet og blive våd helt op forbi maverne og op til hagerne, før man går i sauna.

placering Brøndby Havn