Badehus / Sauna

Kommende klubhus-sauna Isfuglen i Brøndby Havn, .

Siden 2014 har Vinterbadelauget Bifrost arbejdet for etablering af nye attraktive faciliteter, et badehus-sauna ved Brøndby Havn. Brøndby Kommune har været meget positive og velvillige, og har afsat midler til etablering af et badehus-sauna. Kommunen er bygherre. Badehuset er placeret på Sydøen ved Havmågen. Byggeriet er påbegyndt i april 2020 med forventet ibrugtagning november 2020.

Hvis du er til varme brusebade, en varm sauna, hvor du kan sidde i dine underhylere og hygge dig med øl og fastfood, ønsker at bruge badehuset som varmestue, ikke rydder op efter dig, holder af at sidde med en smøg på opholdsarealerne, ude som inde, så er denne forening IKKE noget for dig. Hvis man ikke er til vinterbadning og koldt vand, bør man ikke optage plads i vinterbadeklubben Bifrost.

Foreningens værdisæt og formål er at fremme interessen for vinterbadning og skabe et samlingspunkt for personer som interesserer sig for vinterbadning. Vi er en eksklusiv klub, hvor medlemmerne passer på hinanden og faciliteterne.

Det er blevet en trend at vinterbade, en fritidsaktivitet i stor udvikling over hele landet. Alle vinterbadeklubber med attraktive faciliteter med sauna i Storkøbenhavn har lukket for tilgang, eller der er lange ventelister.

Det nye lækre badehus-sauna “Isfuglen” giver Brøndby Havn et løft. Vi glæder os til at kunne sidde i saunaen med panoramaudsigt over Køge Bugt, at nyde det kolde gys, skiftende vejrlig, skyerne, havet, solnedgangen. Det giver positiv energi, lys-varme-kulde-natur-terapi. Det styrker kroppen og immunforsvaret at vinterbade. Det er den nordiske koldtvands- og saunakultur foreningen ønsker at fremme. Et koldt dyp i havet og bagefter i saunaen. Man skal i vandet og blive våd helt op forbi maverne og op til hagerne, før man går i sauna.

badehustegninger
placering Brøndby Havn
19.6.2020 Info opsat på byggegrunden.