Medlemskab – venteliste

Hvis du ønsker at blive medlem, kan du skrives på ventelisten nedenfor. Der er 314 på venteliste nov. 2020. Du vil så blive optaget som medlem når der opstår en ledig plads. Vi optager kun nye medlemmer over 18 år med fast bopæl, egen aktiv mailadresse og egen privat tlf. nr.
Hvis du ikke er til koldt vand, det kolde gys og efterfølgende sauna, er der ingen ide i at blive medlem af vinterbadeklubben. Så kan man gå i svømmehallen og ikke optage plads i vinterbadeklubben.
Vinterbadning kræver et koldt dyp i havet og bagefter i saunaen. Man skal i vandet og blive våd helt op forbi maverne og op til hagerne, før man må komme i sauna. Foreningen ønsker at fremme den nordiske kold-bade tradition og effekten heraf.

Sådan bliver du medlem

Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så indtast dine oplysninger/stamdata i formularen nedenfor. Udfyld alle felter.

Denne formular kan KUN anvendes, hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste. Hvis du har generelle spørgsmål eller info, ændringer i dine stamoplysninger, så anvend kontaktformularen på Kontakt siden. Det er vigtigt, at du stedse opdaterer dine stamdata.

Oplys hvorvidt du ønsker at blive skrevet på venteliste til Sauna eller kun som Strandbader. Kommende saunabrugere får alle adgang til de 3 små badehuse på stranden.