Medlemskab – venteliste – PT. lukket

Vi har desværre måttet lukke ventelisten midlertidigt, da der er rigtig mange på ventelisten.
Der bliver kun optaget nye medlemmer fra ventelisten når der er kapacitet og ledig plads.
Der optages kun medlemmer over 18 år med fast bopæl, egen aktiv mailadresse og egen privat tlf. nr.
Hvis du ikke er til koldt vand, det kolde gys, sauna, er der ingen ide i at blive medlem af vinterbadeklubben. Så kan man gå i svømmehallen og ikke optage plads i vinterbadeklubben.
Vinterbadning kræver et koldt dyp i havet og bagefter i saunaen. Man skal i vandet og blive våd helt op forbi maverne og op til hagerne, før man må komme i sauna. Foreningen ønsker at fremme den nordiske kold-bade tradition og effekten heraf.

Sådan bliver du medlem

Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så indtast dine oplysninger/stamdata i formularen nedenfor. Udfyld alle felter. P.T. IKKE MULIGT AT SKRIVE SIG PÅ VENTELISTEN.

Denne formular kan KUN anvendes, hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste. Hvis du har generelle spørgsmål eller info, ændringer i dine stamoplysninger, så anvend kontaktformularen på Kontakt siden. Det er vigtigt, at du stedse opdaterer dine stamdata.

OBS!!!

DER ER MIDLERTIDIGT LUKKET FOR TILMELDING TIL VENTELISTEN. VI HÅBER I LØBET AF EFTERÅRET AT FÅ RYDDET OP I VENTELISTEN OG GENÅBNET FOR OPSKRIVNING.