Medlemskab

Hvis du ønsker at blive medlem, skal du skrives på ventelisten nedenfor. Du vil så blive optaget som medlem når der opstår en ledig plads. Vi optager kun nye medlemmer over 18 år med fast bopæl, egen mailadresse og egen tlf. nr.
Hvis du ikke er til koldt vand, det kolde gys, er der ingen ide i at blive medlem af vinterbadeklubben. Så må man tage i svømmehallen og ikke optage plads i vinterbadeklubben. Et koldt dyp i havet og bagefter i saunaen. Man skal i vandet og blive våd helt op forbi maverne og op til hagerne, før man må komme i sauna. Foreningen ønsker at fremme den nordiske kold-bade tradition.

Sådan bliver du medlem

Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så indtast dine oplysninger/stamdata i formularen nedenfor. Udfyld alle felter.

Denne formular skal KUN anvendes, hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste. Hvis du har generelle spørgsmål eller info, ændringer i dine stamoplysninger, så anvend kontaktformularen på Kontakt siden. Det er vigtigt, at du opdaterer dine stamdata.

Oplys hvorvidt du ønsker at blive skrevet på venteliste til Sauna eller kun som Strandbader. Kommende saunabrugere får alle adgang til badehusene på stranden.